050 5713735 info@vcog.nl

IKC Dom Helder Camara

Adres
Onnemaheerd 2
9736 AM  Groningen
 
Contact
T. 050 541 22 50

Integraal Kind Centum (IKC) Dom Helder Camara verzorgt onderwijs en kinderopvang voor gemiddeld 500 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 13 jaar.
Het is een oecumenische IKC en heeft als visie dat iedereen welkom is, ongeacht geloofsovertuiging, culturele of maatschappelijke achtergrond. Kinderen worden in aanraking gebracht met het Christendom, Jodendom, Islam, Hindoeïsme, Boeddhisme en Soefisme.
Het IKC is gehuisvest in 2 mooie ruime gebouwen die met een fraaie loop-luchtbrug aan elkaar verbonden zijn.
Er zijn gemiddeld 55 professionals aan dit IKC verbonden en er wordt gewerkt met gemixte functies.
IKC Dom Helder Camara is sterk in het aanbod voor culturele en kunstzinnig vorming en op de wijze waarop de zorg voor de kinderen en hun gezinnen is ingericht.

Er wordt thematisch verbinding gemaakt tussen religieuze stromingen, kunst en cultuuronderwijs, muziek en ‘de Vreedzame School’.
Als u het belangrijk vindt dat uw kind naast alle gangbare vakken, met diverse religies in aanraking komt, creatieve-kunstzinnige vorming (CKV) aanmoedigt en aandacht leert ontwikkelen voor de maatschappij dichtbij en verder weg in een gestructureerde en professionele setting, dan past IKC Dom Helder bij u en uw kind. U bent er van harte welkom.

050-5713735

Postadres
Postbus 9401
9703 LP  Groningen
 
Bezoekadres
Eenrumermaar 4
9735 AD  Groningen

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Per mail: info@vcog.nl

of formulier