De Rietzee
Home Locaties Kinderopvang De Rietzee

Kinderopvang De Rietzee

We zijn een modern en veilig kindcentrum dat onderdeel uitmaakt van de Rietwierde. Het kindcentrum verzorgt eigentijds modern onderwijs en opvang in de wijk Reitdiep in Groningen.

Het is een plek waar kinderen van twee tot dertien jaar gebruik kunnen maken van onderwijs, opvang, ontspanning en eventueel zorg. Wij streven naar een doorgaande lijn in spelen, leren en in visie op kinderen.

Dit aanbod wordt verzorgd vanuit één pedagogische visie en één team dat optimaal samenwerkt, zodat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en kinderen met plezier de dag doorbrengen. Onderwijs en opvang versterken elkaar op het gebied van het inhoudelijke aanbod, kwaliteit en dienstverlening naar ouders en kinderen.

Het IKC bestaat uit:

Ad 1: De peuterspeelzaal is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Na de peuterspeelzaal is er vrije schoolkeuze.
Ad 2: Peuterdoorstroom is bedoeld voor kinderen van 3 tot 4 jaar die aangemeld zijn op de school van IKC de Rietzee. Het programma is afgestemd op een soepele overgang naar de kleutergroepen.
Ad 3: De BSO bestaat uit 2 groepen: het Dok BSO groep 4-12 jarigen en Speelboot 4-6 jarige.

Wat zal IKC de Rietzee kinderopvang betekenen voor u en uw kind:

Wilt u graag meer weten en/of een kijkje komen nemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij heten u van harte welkom!

IKC de Rietzee Kinderopvang

Voordat je een keuze maakt

Kun je ook eerst kennismaken. Wij geven je graag een rondleiding door ons gebouw en langs de ruimten. En kun je al je vragen stellen.