050 5713735 info@vcog.nl

@VCOG, een stichting bestaande uit tien christelijke basisscholen, een oecumenische school en een algemeen bijzonder onderwijsschool waarvan drie van de scholen een eigen kinderopvang in de school hebben, Integraal Kind Centra (IKC), zijn op zoek naar twee leden voor de Raad van Toezicht. Een beoogd lid voor aandachtsgebied identiteit en een beoogd lid voor aandachtsgebied juridische zaken.

Passend onderwijs helpt ieder kind vooruit, daarom is primair onderwijs ontzettend belangrijk en relevant. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Als lid van de Raad van Toezicht stel je de juiste verhelderingsvragen, analyseer je en houd je de bestuurder een spiegel voor over hoe de stichting het maximale maatschappelijke effect in de uitvoering van hun opdracht kan bereiken.

Belangstelling? De volledige vacatureteksten staan op de website van Talent-Performance, aandachtsgebied identiteit, aandachtsgebied juridisch, waar je ook kunt reageren.