050 5713735 info@vcog.nl
Farewell Erik Vredeveld

Op woensdagmiddag 26 januari 2022 hebben we virtual afscheid genomen van Erik. Dit deden we vanuit een TV studio in Groningen, een live TV uitzending, waar Erik in de hoofdrol zat met als tafelvoorzitter Hink Jan Apotheker. De genodigden hebben de uitzending gevolgd via een streaming in MS teams, waarbij zij met de chatfunctie actief in de uitzending werden betrokken.

Het beloofde een verrassende uitzending te worden, er kwamen een aantal gasten fysiek aan tafel alsook onze VCOG kinderen hadden een inbreng. Omdat we met een beperkt aantal deelnemers fysiek in de studio mochten zijn, hebben we ook een aantal collega’s online de studio ingehaald….de techniek staat voor niets. Een van de verrassingen was een film waar kinderen van IKC Dom Helder Camara maar ook stakeholders van VCOG hun woordje richten aan Erik. Graag willen wij de film met jullie delen, wij wensen jullie alvast veel kijkplezier!

Erik Vredeveld – bestuurder VCOG en VCOG Kinderopvang

Bekijk hieronder de video!  (Tip: Zorg dat je op wifi zit voor het afspelen, anders vliegt je mobiele data erdoor)