050 5713735 info@vcog.nl

Per 1 februari 2022 neemt Erik Vredeveld afscheid als bestuurder van VCOG om aan de slag te gaan bij Openbaar Onderwijs Emmen. Hij is trots op wat er de afgelopen jaren is bereikt bij VCOG, zegt hij in een afscheidsinterview. ‘En het voelde als een warm bad’.

Sinds Erik in 2017 bij VCOG begon, heeft de organisatie zich positief ontwikkeld. Begin 2022 staat VCOG er goed voor: onderwijskwaliteit op orde, ondersteuning verbeterd, stichting kinderopvang gestart en financieel gezond gebleven.

Eriks droom is ontwikkeling en onderwijs in een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar. ‘Ik zou het verstandig vinden als VCOG zich in die richting verder zal ontwikkelen. Om de organisatie toekomstbestendig te maken, is groei belangrijk. Ik zie daarbij kansen in de verbinding met het voortgezet onderwijs.’

Lees hier het volledige interview met Erik Vredeveld.