050 5713735 info@vcog.nl

Na een aanloopperiode van vele jaren kunnen we hier melden dat we op 10 mei 2021 ons nieuwe gebouw “De Wiardt” in gebruik hebben genomen. Een prachtig ontwerp van Architectuurstudio Herman Hertzberger uit Amsterdam. In “De Wiardt” zullen Daltonbasisschool ”de Tamarisk” en kinderopvang “Kids First COP groep” samen het Daltonkindcentrum gaan vormen, waardoor we een doorgaande ontwikkelingslijn kunnen aanbieden aan kinderen van 0-12 jaar. Ook Forumbibliotheek De Wijert zal een belangrijk onderdeel gaan vormen van dit wijkgebouw. Naast het gebouw “De Wiardt” is al een nieuwe sportzaal gerealiseerd. Zo worden de voorzieningen, onderwijs, kinderopvang, bibliotheek, maar ook sport en spel samengebracht in een prachtig nieuw wijkgebouw.

 RTVNoord was erbij: de feestelijke opening van ons nieuwe gebouw! Lees hier het hele artikel.