050 5713735 info@vcog.nl

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat bezocht op 9 april een aantal Groninger bedrijven en organisaties op het gebied van ICT, cyberveiligheid en telecom. Ze begon de dag met een bezoek aan De Kleine Wereld, om een les bij te wonen over Cyberveiligheid.

In de les was onder meer aandacht voor ‘cookies’, hoe je een goed wachtwoord aanmaakt en ook het onderwerp ‘phishing’ werd behandeld. De les maakt deel uit van een nieuw onderwijspakket dat ervoor bedoeld is om kinderen klaar te stomen voor een toekomst in de digitale maatschappij. Het lespakket wordt op initiatief van de provincie aangeboden op tien basisscholen in Groningen.

050-5713735

Postadres
Postbus 9401
9703 LP  Groningen
 
Bezoekadres
Eenrumermaar 4
9735 AD  Groningen

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Per mail: info@vcog.nl

of formulier